Ens visita la Nadia Ghulam!

L’alumnat de 3r i 6è ha rebut una visita molt especial a l’escola! La Nadia Ghulam, refugiada afgana a Badalona, ens ha vingut a veure després de saber que havíem llegit i treballat el seu conte il·lustrat “El País dels ocells sense ales”, on parla de la seva història a través de la Bibí com a protagonista. 

El conte es va treballar a 3r i 6è a través d’un taller de teatralització, amb role-playing i improvisacions que giraven entorn la narració. Allà van poder experimentar amb el propi cos i el dels altres, també el treball cooperatiu i l’empatia amb els personatges.

Posteriorment, vam aprofitar la visita de la Nadia per resoldre dubtes tant sobre el llibre que havíem treballat, com de la seva vida. Va ser una experiència molt enriquidora i agraïm molt a la Nadia el seu pas per l’Escola Pau Picasso.

Us recomanem llegir El País dels ocells sense ales! I com diria la Nadia… Pau és possible!