Curs actual

Jocs nous al pati

Aquest curs tenim jocs nous al pati. A Primària uns escacs i un dòmino gegant, que se sumen al circuit de cotxes, ping-pong, twister i altres jocs pintats. A Infantil també hi ha una construcció de caixes amb cuineta i joguines noves.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Castanyada 2019

Aquí teniu el vídeo de la Castanyada d’aquest any. Hi ha imatges i vídeos de la festa i de les activitats de la tarda i del dia abans. Agraïm especialment als pares i mares que ens van ajudar a fer els panellets i a fer de castanyers/es. Si voleu veure els vídeos de les danses sencers ho podeu fer clicant AQUÍ.

Assemblea de delegats

Hem fet la primera Assemblea de delegats d’aquest curs. Primer de tot ens hem presentat i hem recordat les tasques als nous delegats. Hem parlat de l’organització de nous jocs de pati per Primària i hem valorat les novetats d’aquest curs. També hem decidit recordar a l’alcalde que en la visita que ens va fer el curs passat va assegurar que buscaria una solució per les cistelles de bàsquet trencades, li hem enviat una carta. Aquí teniu algunes fotos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Racó artístic

Ja hem començat el Racó Artístic d’aquest curs. De moment hem començat amb una sola actuació de la Maya, l’Ariadna i l’Arnau (el Mag Nífic), que havia quedat pendent del curs passat. Podreu trobar totes les actuacions que es vagin fent en aquesta pàgina: Racó Artístic

Fruita a l’escola

Un any més participem al Pla de Consum de fruita a les escoles. Durant el curs escolar, una setmana de cada mes, es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada en funció de l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes dins del recinte de l’escola perquè en consumeixin durant l’esmorzar. Els objectius del programa són:

*Oferir fruita gratuïta durant els esmorzars i/o berenars dins del centre escolar.
*Informar sobre els beneficis de l’increment del consum de fruites i verdures, i sobre la seva diversitat, característiques, producció, l’estacionalitat, etc.
*Proposar el consum de fruites com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional

Tríptic informatiu

Escola verda

Som ESCOLA VERDA. Es tracta de conscienciar la comunitat educativa en el respecte al medi ambient. Des de l’escola hem començat amb la gestió de residus. Per això estem separant les restes a l’hora del pati i al menjador. Cada dia de la setmana els encarregats verds de cada curs s’ocupen de treure i recollir els contenidors i d’orientar als companys d’on llençar cada cosa. També vetllaran per l’estalvi energètic: apagar llums, canó i avisar si algun lavabo raja contínuament o si una aixeta s’encalla.