Curs actual

CARNESTOLTES 2021

Com sabeu, aquest curs no podem barrejar els grups estables per celebrar aquesta festa de la disbauxa. Però això no vol dir que no la celebrem, tot i que d’una manera diferent, cada grup a la seva aula. Ens hem sumat a la proposta del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona de seguir unes consignes unificades per a tots els infants de la nostra ciutat.
Per tant, la setmana del 8 al 12 de febrer hem seguit les lleis de la Reina Carnestoltes i les seves nimfes i divendres a la tarda, tots a gaudir de Carnestoltes!

FELICITACIÓ DE NADAL

Aquest curs tot és diferent i no hem pogut fer un concert de Nadal com és habitual a l’escola. Això no vol que no tinguem ganes de desitjar-vos unes bones Festes i per això us fem arribar en vídeo cançons, poemes, balls i desitjos que cada curs ha preparat per felicitar-vos. Esperem que us agradin!

Bloc de P3

Bloc de P4

Bloc de P5

Bloc de 1r

Bloc de 2n

Bloc de 3r

Bloc de 4t

Bloc de 5è

Bloc de 6è

POEFA

Aquest curs ens han assignat uns recursos a partir d’una Actuació finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i pel Fons Social Europeu. Es tracta d’un projecte anomenat POEFA, Projectes amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat. Hem aprovat dues propostes, una de Tallers de Música, per tal de suplir les mancances que l’organització de grups més petits ens han provocat. I una altra de suport de Pedagogia Terapèutica a alumnat amb Necessitats Educatives Especials, que començaran el mes de gener de 2021. #POEFA, #èxiteducatiu, #FSE

INICI DE CURS ESPECIAL

Aquest curs, com era de preveure, estem publicant molts menys vídeos i fotos que altres anys degut a les limitacions pròpies del moment de pandèmia en què ens trobem. Tot i així, després de dos mesos amb l’escola en marxa hem cregut que era un bon moment per fer-vos arribar imatges del funcionament tan diferent i complicat, però al qual ens estem aconseguint adaptar.