Curs actual

5è Racó Artístic

En aquesta ocasió hem vist com l’Arnau i la Jana interpretaven unes cançons amb la turueta; la Jennifer, la Breilin i el Rayan de 1r ens mostraven una coregorafia que han inventat, igual que la Daniela, la Laura i l’Àngela de 2n. Com sempre, ens ho hem passat molt bé.

2a Assemblea de delegats

En aquesta segona assemblea els delegats han fet arribar les propostes per millorar el pati d’Infantil i les més valorades de cada classe pel pati de Primària. Les propostes més votades són el Ping-pong i jocs nous pintats a terra i millorar els actuals.

I-Radia Picassa

Com cada trimestre, entre les activitats de dinamització de la lectura que fem en la primera mitja hora de cada dia, hem realitzat un programa de ràdio. En el programa es fan entrevistes a alguns dels nens i nenes que han fet recomanacions de llibres. Els companys han decidit amb votacions qui volien que fos entrevistat en el programa. Han elaborat el guió, preparat i gravat el programa amb el Vicent, que també és el coordinador TAC del centre. Podeu escoltar el programa aquí:

 

4t Racó Artístic

En aquest 4t Racó Artístic han cantat l’Edurne de 5è B, la Júlia i l’Ariadna de 3r i han preparat un ball quatre nenes de 5è A, la Yanet, la Naiara, l’Hidaya i la Tània. Ens ha agradat molt, sou unes artistes!

X JOCS DE PATI

La setmana del 19 al 23 de febrer s’ha portat a terme a la nostra escola, per decè any consecutiu, un ambiciós projecte sobre jocs tradicionals que es realitzen arreu del món; tot i que, a causa de la pluja del dimecres, aquest dia es va suspendre.

Als patis d’aquesta setmana s’hi han jugat set jocs diferents (xarranca, matar, xapes, pica-paret, el mocador, la peste i jocs de goma). Els nens han tingut l’oportunitat de jugar amb els companys d’altres classes i ser conscients que una molt bona manera de comunicar-nos i aprendre és mitjançant el joc.

Prèviament s’ha realitzat un treball interdisciplinari entre l’àrea d’educació física i les diferents tutories de primària:
• Cada classe ha confeccionat un mural ben maco que hem penjat al vestíbul.
• S’han preparat els jocs a les sessions d’educació física.
• Finalment, tot ha culminat amb la dinamització dels alumnes de 6è, que han fet un magnífic treball organitzant les estacions dels jocs durant els patis de tota la setmana i han ajudat als seus companys i companyes a passar estones divertidíssimes.

Aquí teniu algunes imatges d’aquesta setmana de “Jocs de pati”:

Carnestoltes 2018

Ha estat una festa impressionant. Gràcies a la nostra Reina de Carnestoltes 2018 “KATIUSKA”.

ASSEMBLEA DE DELEGATS

Hem iniciat l’Assemblea de delegats de l’escola. Un/a representant de cada classe, des de P3 fins a 6è, ha assistit a l’assemblea amb les propostes per millorar l’escola que havien parlat amb el seu grup. La cap d’estudis i el director han donat resposta a algunes de les peticions. Les propostes que més s’han repetit tenen a veure amb millores del pati, per tant els hem encarregat que recullin totes les propostes per tal de prendre decisions a la propera reunió. Ha estat una bona experiència que repetirem.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CARNESTOLTES 2018

Avui la Reina Carnestoltes anomenada Katiuska ha arribat amb capgrossos per fer una rua amb batukada i un pregó la mar de divertit, per a que tot l’alumnat sàpiga quines instruccions hem de seguir. ATENCIÓ ÉS MOLT ENTREMALIADA!!!!

 

3r Racó Artístic

Ja n’hem fet un altre, i aquesta vegada també ha estat molt variat: L’Alejandro de 3r ens va fer uns trucs de màgia, la Laura i l’Ariadna de 1r un ball i el Jiahao de 5è una cançó. Ens ha agradat molt!

Impressora 3D

Gràcies a una donació, a l’escola tenim aquest curs una impressora 3d. Per això, els alumnes de Cicle Superior han estat dissenyant mascotes per totes les classes en 3D, i aquesta setmana hem pogut començar a imprimir-los. La impressió, i sobretot el disseny, en 3 dimensions complementa la formació bàsica que ja oferim a l’escola en programació i robòtica, i per tant en un sector tecnològic clarament en expansió, a Catalunya i a tot el món.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

1 2