Notícies curs 2016-2017

Pregó carnestoltes 2017

Aquí es poden escoltar totes les consignes del Rei Carnestoltes. A gaudir!!!

IV Racó artístic

Una nova edició del Racó Artístic, aquest cop en dimecres. Ens han agradat molt les cançons que han interpretat la Naiara, la Tània i la Carolina. També el ball que han preparat la Noemí i la Lucía. Moltes felicitats, artistes!

Contes per la Pau

Aquest recull de contes és el resultat d’una activitat de treball cooperatiu realitzada entre alumnes de 5è curs d’educació primària de diferents escoles de Badalona, en motiu de la preparació de l’acte del Dia de la Pau. Els contes tenen com a eix vertebrador el treball per a la pau a través dels valors de l’amistat, la responsabilitat, la solidaritat, el respecte al medi ambient, la cooperació… en l’entorn més proper o més llunyà dels alumnes.

El dia 30 de gener, dia de la Pau, els alumnes de 5è van anar al Centre Cívic de La Salut a fer l’activitat de cloenda.

Enllaç al llibre de contes

II Marató Energètica al Pau Picasso

La comissió Escola Verda del Pau Picasso ha iniciat una gran feina per portar a terme un estalvi energètic d’aigua, gas i electricitat. Com escola verda que som participarem a la segona Marató Energètica que es farà a molts municipis catalans. El nostre objectiu és estalviar un 10% en el consum energètic i així podrem col·laborar positivament amb les famílies que pateixen pobresa energètica. Aquí teniu un vídeo explicatiu sobre aquesta campanya en la qual ens hem endinsat.

Tota l’escola ha d’estar implicada amb l’objectiu de la reducció del consum, per això els diferents grups-classe han fet una sèrie de propostes que s’han debatut en l’assemblea de delegats verds i s’han aprovat en el Comitè Mediambiental, format per membres de tota la comunitat educativa. Aquí teniu la llista de propostes que han treballat els alumnes i també una sèrie de consells genèrics de climatització, estalvi d’aigua i electricitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imatge de la reunió de dijous 19 de gener del Comitè Mediambiental

Propostes dels alumnes

Consells climatització

Consells electricitat

Consells aigua

1 2 3 4 5