Notícies curs 2016-2017

III Racó artístic

Aquí tenim una nova entrega dels increïbles artistes que tenim a l’escola Pau Picasso!!! Els nostres alumnes canten, ballen i toquen el piano. No podeu deixar de veure el gran talent de les nenes i nens del Pau Picasso.

Concert de Nadal a l’IES Pau Casals

Aquest any com a novetat, a més dels concerts per les famílies que fem a l’escola, hem fet un concert només amb els alumnes. Tots els alumnes de l’escola ens vam desplaçar a l’IES Pau Casals i així vam poder veure una mostra de les cançons i poemes que cada classe ha preparat per aquests dies. Va estar molt bé poder veure’ns entre les diferents classes, ja que a l’escola no ho podíem fer. Esperem poder-ho repetir l’any vinent i donem les gràcies a l’institut. Aquest vídeo és un resum d’aquest festival.

II Racó artístic

Novament els alumnes de l’escola ens mostren les seves habilitats artístiques. Després d’una gran feina d’assaig i preparació l’Itziar i la Judit Acero (4t), el David (5è) i la Carla A. i l’Ariadna Marrupe (6è A) ens vam oferir un gran espectacle. Aquí teniu el vídeo de la seva actuació!!!

I-Radia Picassa

Aquest final de trimestre, entre les activitats de dinamització de la lectura que fem en la primera mitja hora de cada dia, hem realitzat un programa de ràdio. En el programa es fan entrevistes a alguns dels nens i nenes que han fet recomanacions de llibres. Els companys han decidit amb votacions qui volien que fos entrevistat en el programa. Han elaborat el guió, preparat i gravat el programa amb el Vicent, que també és el coordinador TAC del centre. En el programa també hi ha notícies, acudits i fins i tot publicitat. Podeu escoltar el programa aquí: I-Radia Picassa

Mural del pati

El nostre pati sembla un altre, i ho hem fet entre tots i totes. La Mariona Brunet, que va ser l’artista que va fer la dimonieta de les darreres festes de Maig ens ha fet el disseny, ens ha ajudat a pintar-lo i retocar-lo. I els alumnes de Primària per grups han anat pintant les figures i dibuixos. Ha estat una activitat molt motivadora i ens ha quedat genial! Moltes gràcies Mariona!

Primer racó artístic del curs

Hem tornat a engegar el Racó Artístic. Ha estat un èxit i ens ha agradat molt. Aquest cop han actuat el Rodrigo Benavente de 3r, l’Ainhoa i la Carla de 5è i la Laila també de 5è. Aquí teniu el vídeo amb les actuacions.

Racons d’aprenentatge autònom

Com sabeu, un dels objectius que hem incorporat aquest curs com a prioritari és augmentar l’autonomia i responsabilitat dels nostres alumnes, així com el seu interès. Una de les maneres de treballar aquests objectius és amb activitats manipulatives, autònomes, treballant en grups reduïts, autoavaluant-se, escollint ells quin racó faran, etc. Aquesta manera més autònoma de treballar, a la qual s’han incorporat els mestres d’Educació Especial, també permet una millor atenció a la diversitat.

1 2 3 4 5