Notícies curs 2016-2017

VII Paralimpíada a l’escola Pau Picasso

Una vegada més hem celebrat a la nostra escola unes paralimpíades amb els alumnes de 3r i 6è. El passat 20 d’octubre vam practicar diferents esports i jocs adaptats a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física: vam practicar boccia, volei adaptat, eslàlom, bàsquet en cadira de rodes i activitats per a invidents.
A la tarda vam acabar amb una conferència increïble amb Jordi Morales, medallista de plata a Londres 2012 i de bronze a Atenes 2004 en la disciplina de tennis de taula.
L’experiència ha estat com sempre enriquidora i molt divertida. Aquí teniu un vídeo on podreu aprendre moltes coses de les capacitats que tenen tots els éssers humans.

Medi experimental

Una de les novetats d’aquest curs és que volem treballar l’Àrea de coneixement del Medi Natural de forma molt més experimental i manipulativa. Per això hem habilitat una Aula de Ciències  que alguns grups ja han començat a utilitzar per fer experiments, utilitzar els microscopis, conèixer el mètode científic, etc. També hem començat a treballar per fer un hort escolar a l’edifici de Primària i un al d’Infantil, i hem aprofitat per estudiar els petits animals que hi hem trobat. Per poder fer aquests horts comptem amb l’ajuda de dos familiars d’alumnes voluntaris, la Magdalena i en Juan, als quals els agraïm molt la seva ajuda.

1 2 3 4 5