El racó artístic

Es tracta que els alumnes que vulguin preparin algun espectacle escènic (teatral, musical, dansa, màgia, etc.) i ens el mostrin a l’escola en els primers minuts de l’estona de pati. Els espectacles han d’haver passat un “càsting” previ i com que és en estona de pati, l’assistència dels companys és lliure.

Aquesta activitat es duu a terme periòdicament i pretén potenciar les diferents expressions artístiques, la creativitat, afavorir l’educació integral i les diferents intel·ligències. Així mateix, es tracta també de donar una alternativa diferent durant una estona a l’espai de lleure dels nens i nenes.

Aquests són els vídeos d’aquest curs:

Setè Racó Artístic:

En aquest darrer Racó Artístic hem tingut les actuacions de la Sara i l’Emma de 6è, i l’Emma, l’Alizeé, l’Èrica i la Denise de 3r:

Sisè Racó Artístic:

Ja hem fet un nou Racó Artístic, han actuat la Maria i l’Andrea de 2n, les germanes Hidaya i Hadil i l’Edurne de 6è.

Cinquè Racó Artístic

En aquest cinquè Racó han participat la Brittany i la Irene. Ens ha quedat una actuació pendent pel següent, degut a una malaltia.

Quart Racó Artístic

En aquest quart Racó han actuat l’Àlex i la Maria de 2n fent el ball de la Macarena, i l’Andrea i la Laura i l’Àngela de 3r que han cantat unes cançons. La Irene, que estava malalta, no ha pogut actuar.

Tercer Racó Artístic

Aquest cop tenim a la Jenifer i el Rayan de 2n, la Yànade també de 2n i la Sara l’Emma i la Lucía de 6è. Tots ells han ensenyat balls que han assajat.

Segon Racó Artístic

En aquest segon Racó Artístic hem tingut tres actuacions, la de l’Ariadna de 2n, la Safi i l’Eire de 4t i l’Edurne de 6è. Ens ho hem passat molt bé!

1r Racó Artístic d’aquest curs

Un nou curs i nous racons artístics. Hem començat a veure els espectacles preparats lliurement per nens i nenes de Primària de l’escola. En aquest cas hem vist els que han preparat la Sara i la Lucía de 6è, la Laura i l’Àngela de 3r i la Breilyn, la Jennifer i la Brittany de 2n: