El racó artístic

Es tracta que els alumnes que vulguin preparin algun espectacle escènic (teatral, musical, dansa, màgia, etc.) i ens el mostrin a l’escola en els primers minuts de l’estona de pati. Els espectacles han d’haver passat un “càsting” previ i com que és en estona de pati, l’assistència dels companys és lliure.

Aquesta activitat es duu a terme periòdicament i pretén potenciar les diferents expressions artístiques, la creativitat, afavorir l’educació integral i les diferents intel·ligències. Així mateix, es tracta també de donar una alternativa diferent durant una estona a l’espai de lleure dels nens i nenes.

Aquests són els vídeos d’aquest curs:

Primer Racó

Ja hem començat el Racó Artístic d’aquest curs. De moment hem començat amb una sola actuació de la Maya, l’Ariadna i l’Arnau (el Mag Nífic), que havia quedat pendent del curs passat.

2n Racó Artístic

En aquest segon Racó hi ha actuat molta gent. L’Ariadna i la Leire de 2n, la Brittany i l’Andrea de 3r en la primera actuació, la Laura i la Breilyn de 3r i l’Alizeé i l’Iker de 4t en la segona i la Laura i l’Andrea de 4t en la última. Són unes artistes.

3r Racó Artístic

En aquest tercer Racó han participat la Leire i la Wassa de 2n, la Daria i l’Esther de 6è i la Jennifer i el Rayan de 3r. I aviat n’hi haurà un altre de preparat.