Notícies curs 2016-2017

Festa de final de curs de l’AMPA

Un any més l’AMPA ha organitzat una fantàstica festa. Castells inflables, jocs, balls, pastissos, actuacions i moltes més coses van fer de l’escola un lloc fantàstic on passar un calorós dissabte. Un magnífic acomiadament del curs per nens i nenes, famílies i mestres. Moltes gràcies a tothom que hi va participar!

Final de curs 2017. Actuacions de 6è

Un any més els alumnes de 6è han tancat el curs fent un gran espectacle. Aquest anys n’hi hagut números de mim, humor, videoclips, acrosport i, fins i tot, cançons en directe. No podeu deixar de mirar les actuacions que trobareu en tres parts diferents.

Consurs Fotogràfic  “Cuidem el Medi Ambient”  Xarxes d’escoles verdes de Badalona (Escola Pau Picasso)

Els alumnes de la nostra escola han participat en el concurs fotogràfic “Cuidem el Medi Ambient”, organitzat per la xarxa d’escoles verdes de Badalona, de la qual en formem part. Aquí us deixem el recull de fotografies que es van presentar a concurs i de les quals les guanyadores són: “Estimem el nostre hort” (Ed. Infantil) i “Reciclem paper”  (Noemí Ávila 5è A).

Danses 2017

Un any més la nostra escola ha participat a la Trobada de Danses de Badalona. Cada curs des de P3 fins a 2n ha preparat dos balls, un de català i un d’altres llocs, i hem pogut compartir plegats el gust per la dansa. A més de ballar-les i compartir-les amb companys i famílies, també hem pogut veure l’exhibició de l’esbart Sant Jordi i d’alumnes de l’Institut del Teatre.

VII Racó Artístic

Aquest curs ja en portem 7, i en aquesta ocasió hem tornat a veure tocar el teclat els germans Iker i Rodrigo Osorio. També hem sentit l’Alejandro de 2n A cantant Let me love you. Ha estat fantàstic!

Setmana Cultural

Aquest curs hem decidit fer una Setmana Cultural sobre Badalona coincidint amb les Festes de Sant Anastasi. Com molts heu pogut veure, la decoració ha anat des de la Serra de Marina fins al fons del mar, passant pel pont del petroli, l’skyline de la ciutat i l’estació i vies del tren. També hem construït un gran dimoni que va presidir l’acte de final de Festa. Durant aquests dies s’han fet tallers diversos i exposicions de projectes relacionats amb la ciutat, les seves tradicions i aspectes emblemàtics. Ha estat una setmana esplèndida i hem après molt!

Contes Arrelarreu

Els nens i nenes de Cicle Inicial hem gaudit dels contes que ens han explicat uns alumnes bastant més grans, els de l’institut. Es tracta d’un projecte d’Aprenentatge i Servei. Els alumnes de l’Aula d’Acollida de l’Institut Pau Casals de Badalona expliquen contes del seus països d’origen als alumnes de les escoles de Primària. Ens ha agradat molt!