Festes d’escola

Les principals festes que celebrem són:

La Castanyada

Mengem les castanyes torradetes i ballem unes cançons molt divertides. Alguns cursos preparen una dansa i fins i tot tenen la visita de les castanyeres.

Algun any es fa una exposició de fruites de tardor disfressades:

Concert de Nadal
Cada any per Nadal a l’escola celebrem el tradicional concert, en què convidem totes les famílies. Els nens i nenes preparen amb molta il·lusió cançons, instrumentacions, poemes, etc.

Carnestoltes

Cada any cel·lebrem a l’escola el carnestoltes. Comencem la setmana amb el pregó d’en Carnestoltes, que ens anima a passar-nos-ho bé i ens dona les consignes a seguir.

Sant Jordi

Per Sant Jordi es fan els Jocs florals i els nens i nenes escriuen poesies, contes, entrevistes, etc. A la Festa del 23 d’abril es llegeixen i premien els textos guanyadors, es premien els dibuixos de Sant Jordi, es fan balls i unes manualitats precioses. Si cau en cap de setmana, acostumem a substituir els Jocs Florals per una Setmana Cultural.

Graduació de P5 / Graduació de 6è

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 fan una festa d’acomiadament del curs, i en especial dels alumnes de P5. Mostren els balls que han après a les famílies i als companys, s’entreguen els diplomes als nens i nenes de P5, que l’any següent passaran Primària, i es  fa un bon esmorzar gràcies a la col·laboració de les mares.
Els alumnes de 6è acostumen a preparar actuacions diverses, en un acte en què se’ls fa entrega d’un diploma.  

P3 095