Festes d’escola

Les principals festes que celebrem són:

La Castanyada

Mengem les castanyes torradetes, fem panellets i ballem unes cançons molt divertides. Acostumem a preparar alguna dansa o ball, i fins i tot tenim la visita de les castanyeres.

Concert de Nadal


Cada any per Nadal a l’escola celebrem el tradicional concert, en què convidem totes les famílies. Els nens i nenes preparen amb molta il·lusió cançons, instrumentacions, poemes, etc. Per poder veure els espectacles dels altres grups, anem un dia al gimnàs de l’institut per fer un gran concert de l’escola. Tambéfem altres activitats de Nadal, com el Tió.

Carnestoltes

Cada any cel·lebrem a l’escola el carnestoltes. Comencem la setmana amb el pregó d’en Carnestoltes, que ens anima a passar-nos-ho bé i ens dona les consignes a seguir.

Sant Jordi

Per Sant Jordi es fan els Jocs florals i els nens i nenes escriuen poesies, contes, rodolins, etc. A la Festa del 23 d’abril es llegeixen i premien els textos guanyadors, es premien els dibuixos de Sant Jordi, es fan balls i unes manualitats precioses. Si cau en cap de setmana, acostumem a substituir els Jocs Florals per una Setmana Cultural.

Graduació de P5 / Graduació de 6è

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 fan una festa d’acomiadament del curs, i en especial dels alumnes de P5. Mostren els balls que han après a les famílies i als companys, s’entreguen els diplomes als nens i nenes de P5, que l’any següent passaran Primària, i es  fa un bon esmorzar gràcies a la col·laboració de les mares.
Els alumnes de 6è acostumen a preparar actuacions diverses, en un acte en què se’ls fa entrega d’un diploma.