Pla de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC)

El Pla TAC és un instrument per formalitzar la governança de la tecnologia en el marc de l’autonomia de centre i del Projecte Educatiu. La nostra escola va realitzar el diagnòstic i va plantejant uns objectius que compten amb el seguiment d’una comissió TAC.

Coherents amb el Pla Tac aprovat i amb els seus objectius, el centre ha designat uns docents per la tasca d’ensenyament-aprenentatge de la Competència digital, encarregats també de desenvolupar una línia d’escola coherent durant tota la Primària. Aquesta competència, per tant, s’avalua com una assignatura més.

També hem adequat l’equipament digital del centre als objectius del Pla, gràcies a participar de la prova pilot de Transformació Digital del Centre: tenim cablejat de banda ampla i xarxa sense fils. Tenim ordinadors a totes les aules, una aula especialitzada en informàtica, i una especialitzada en robòtica i mèdiateca, pissarres digitals a totes les aules, 3 panells interactius, 4 armaris mòbils amb netbooks i tauletes per treball individual, dotació de robòtica i impressió 3D, etc.

Una bona preparació en ofimàtica, organització digital, cerca d’informació etc., ens permet introduir en els cursos superiors projectes específics com la robòtica, la programació de videojocs, o el disseny 3D.

Podeu consultar el Pla TAC clicant aquí: Pla TAC

Podeu consultar un resum de la Programació aquí: Competència Digital

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.