Sortides / Colònies

SORTIDES ESCOLARS

L’escola comença el curs escolar sense plantejament de fer sortides escolars a curt termini. En les quotes d’aquest curs aquest concepte no ha estat inclòs. En cas de poder-les fer les activitats hauran de ser aprovades pel Consell Escolar. Les colònies, en cas de poder-se fer, es faran per grup estable.

En el cas de les sortides, sempre caldrà mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres i portar mascareta quan no es pugui preservar la distància.

En el cas de les colònies, es prioritzaran les activitats a l’aire lliure i se seguiran les mesures de prevenció i d’higiene habituals: distància física de seguretat o ús de mascareta, rentat de mans, etc.

Sortides E. Infantil 2020/21

P3

6 de maig Biblioteca (matí)

26 de maig El Xaragall

P4

27 de maig El Xaragall

13 de maig Biblioteca (matí)

P5 

26 de maig El Xaragall

20 de maig Biblioteca (matí)

Sortides Primària 2020/21

C. Inicial

C. Mitjà

C. Superior

1r Trimestre

2n Trimestre

3r Trimestre 1r: 20 de maig

Parc de Can Solei i Ca l’Arnús

2n: 25 de maig

El Xaragall

3r: 18 de maig

Parc de Can Solei i Ca l’Arnús

4t: 4 de maig

Sortida Can Zam

Colònies 6è: 26, 27 i 28 d’abril

5è i 6è: 7 de maig

Serralada de Marina


ALTRES SORTIDES

Cada any escolar, tots els cicles realitzen altres sortides no programades a principi de curs. Aquesta falta de previsió és deguda a que al llarg del curs apareixen altres possibilitats i condicionants que no es podien contemplar a l’inici. Així mateix passa amb les colònies de final de cada cicle. Tanmateix, totes aquestes sortides tenen l’aprovació del Consell Escolar.