Sortides / Colònies

SORTIDES ESCOLARS

L’escola comença el curs escolar sense plantejament de fer sortides escolars a curt termini. En les quotes d’aquest curs aquest concepte no ha estat inclòs. En cas de poder-les fer les activitats hauran de ser aprovades pel Consell Escolar. Les colònies, en cas de poder-se fer, es faran per grup estable.

En el cas de les sortides, sempre caldrà mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres i portar mascareta quan no es pugui preservar la distància.

En el cas de les colònies, es prioritzaran les activitats a l’aire lliure i se seguiran les mesures de prevenció i d’higiene habituals: distància física de seguretat o ús de mascareta, rentat de mans, etc.

Sortides E. Infantil 2020/21

 

Sortides Primària 2020/21

C. Inicial

C. Mitjà

C. Superior

1r Trimestre

2n Trimestre

3r Trimestre


ALTRES SORTIDES

Cada any escolar, tots els cicles realitzen altres sortides no programades a principi de curs. Aquesta falta de previsió és deguda a que al llarg del curs apareixen altres possibilitats i condicionants que no es podien contemplar a l’inici. Així mateix passa amb les colònies de final de cada cicle. Tanmateix, totes aquestes sortides tenen l’aprovació del Consell Escolar.