Notícies curs 2019-2020

CARNESTOLTES 2020

Ja tenim aquí un any més la festa de Carnestoltes. Ha estat una festa impressionant . Gràcies a la nostra Reina de Carnestoltes 2020 “KATIUSKA”.

Pregó de Carnestoltes

Ja tenim aquí un any més la festa de Carnestoltes. La festa més esbojarrada de totes! Els nens i nenes de 6è ens han convocat amb batucada i capgrossos, i els 5è ens han explicat les ordres de la Reina Carnestoltes. Dilluns caldrà venir en pijama, dimarts amb un peluix, dimecres amb sabates diferents i dijous d’algun esport.

Els nens de l’escola a Ràdio Badalona

Potser no sabeu que els delegats de les classes de 1r fins a 4t han participat en un programa de ràdio Badalona que es diu “Canya al Badiu”. Sortiran repartits en diferents edicions, ja han emès les respostes del Sacha, la Jana, l’Àfrica, el Jordi, l’Enzo, la Laura, l’Arnau i el Luo Tao. Podeu escoltar el fragment del programa on apareixen:

O sentir tot el programa:

Programa sencer 24 de gener

Programa sencer 31 de gener

Programa sencer 7 de febrer

Programa sencer 21 de febrer

 

Padrins lectors de 4t-P5

Aquest primer trimestre hem ampliat l’activitat dels padrins lectors a 4t i P5. Aquesta activitat s’afegeix als padrins lectors de 6è amb 2n i de 5è amb 1r que ja fa temps que fem. La idea és que cada alumne dels grans faci l’acompanyament de la lectura d’un altre alumne de P5 i estableixi amb ell una relació plena de complicitat i de confiança. I al mateix temps aprenen ells, ja que ensenyar una cosa és una de les millors maneres d’aprendre.

Concert de Nadal al Pau Casals

Ja podeu gaudir del fantàstic concert que els alumnes de l’escola vam fer el passat 16 de desembre a l’institut Pau Casals. Felicitats alumnes del Picasso !!!

Jocs nous al pati

Aquest curs tenim jocs nous al pati. A Primària uns escacs i un dòmino gegant, que se sumen al circuit de cotxes, ping-pong, twister i altres jocs pintats. A Infantil també hi ha una construcció de caixes amb cuineta i joguines noves.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Castanyada 2019

Aquí teniu el vídeo de la Castanyada d’aquest any. Hi ha imatges i vídeos de la festa i de les activitats de la tarda i del dia abans. Agraïm especialment als pares i mares que ens van ajudar a fer els panellets i a fer de castanyers/es. Si voleu veure els vídeos de les danses sencers ho podeu fer clicant AQUÍ.

Assemblea de delegats

Hem fet la primera Assemblea de delegats d’aquest curs. Primer de tot ens hem presentat i hem recordat les tasques als nous delegats. Hem parlat de l’organització de nous jocs de pati per Primària i hem valorat les novetats d’aquest curs. També hem decidit recordar a l’alcalde que en la visita que ens va fer el curs passat va assegurar que buscaria una solució per les cistelles de bàsquet trencades, li hem enviat una carta. Aquí teniu algunes fotos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Racó artístic

Ja hem començat el Racó Artístic d’aquest curs. De moment hem començat amb una sola actuació de la Maya, l’Ariadna i l’Arnau (el Mag Nífic), que havia quedat pendent del curs passat. Podreu trobar totes les actuacions que es vagin fent en aquesta pàgina: Racó Artístic

Fruita a l’escola

Un any més participem al Pla de Consum de fruita a les escoles. Durant el curs escolar, una setmana de cada mes, es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada en funció de l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes dins del recinte de l’escola perquè en consumeixin durant l’esmorzar. Els objectius del programa són:

*Oferir fruita gratuïta durant els esmorzars i/o berenars dins del centre escolar.
*Informar sobre els beneficis de l’increment del consum de fruites i verdures, i sobre la seva diversitat, característiques, producció, l’estacionalitat, etc.
*Proposar el consum de fruites com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional

Tríptic informatiu

Escola verda

Som ESCOLA VERDA. Es tracta de conscienciar la comunitat educativa en el respecte al medi ambient. Des de l’escola hem començat amb la gestió de residus. Per això estem separant les restes a l’hora del pati i al menjador. Cada dia de la setmana els encarregats verds de cada curs s’ocupen de treure i recollir els contenidors i d’orientar als companys d’on llençar cada cosa. També vetllaran per l’estalvi energètic: apagar llums, canó i avisar si algun lavabo raja contínuament o si una aixeta s’encalla.