Notícies curs 2017-2018

ÚLTIM DIA DE CURS. PARTIT DE FUTBOL – FESTA DE L’AIGUA

Un any més els alumnes de 6è han acabat amb el desitjat partit de futbol amb els mestres de l’escola i la entretinguda festa de l’aigua al pati de l’escola. Ha estat molt emotiu, emocionant i divertit !!!

FINAL DE CURS 2018. ESPECTACLE ALUMNES DE 6è

Un any més els alumnes de 6è han tancat el curs fent un gran espectacle. Aquest any n’hi hagut números de mim, humor, karate, videoclips, màgia i, fins i tot, cançons en directe. No podeu deixar de mirar les actuacions tan divertides dels nostres alumnes de 6è.

TROBADA DE DANSES 2018

Aquí teniu un vídeo amb les millors fotos de la Trobada de danses de Badalona 2018, en què van participar els nens i nenes de l’escola des de P3 a 4t. Si voleu veure els vídeos complets de cada curs, els podeu veure al blog de la classe de música. Podeu clicar AQUÍ

ÚLTIM RACÓ ARTÍSTIC

Aquesta darrera setmana encara hem tingut temps de fer un últim racó artístic. Han estat l’Ariadna i la Lilia de 1r i l’Edurne de 5è. Ara ja fins al curs vinent, seguiu assajant.

CANTÀNIA A L’AUDITORI

Us deixem en aquest vídeo un petit tast de la fantàstica experiència artística que vam viure els nens i nenes de 5è a l’Auditori de Barcelona. Va ser espectacular!

PROPOSTES NOVES AL PATI

Fruit de les decisions preses a l’Assemblea de Delegats, hem començat a provar algunes propostes que van aprovar-se per majoria dels nens i nenes de totes les classes. Les primeres que hem començat a provar són unes taules de ping-pong i un punt de lectura.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MAPPING DE L’ESCOLA PAU PICASSO A LA FAÇANA DE L’ANJUNTAMENT DE BADALONA

El passat 4 de maig l’escola Pau Picasso va participar amb 7 instituts més de la ciutat en un mapping interactiu projectat a la façana dels forjadors de l’Ajuntament de Badalona. El nostre alumnat de 6è va realitzar un videojoc amb 14 jocs on es pot jugar a cada activitat que existeix en les festes de maig. Ha estat una feina excel•lent i el nostre alumnat ha estat un exemple de maduració, intel•ligència i professionalitat.

En aquest enllaç es pot jugar a : ” BADAFESTES VIRTUALS MAIG ’18”.

S’ha de llegir bé les instruccions per poder jugar, així que clica la bandera i a jugar!!!!!!!

https://scratch.mit.edu/projects/214017287/

Esperem que gaudiu!!!! Moltes gràcies alumnat!!! Sou un cracks!!!

6è Racó Artístic 

Hem fet el 6è Racó Artístic d’aquest curs. El Genís de 1r ha cantat una cançó de Malú, la Hadil i la Naima de 3r han fet un ball i l’Ana i la Nayara de 4t, un altre. Com sempre hem disfrutat de les capacitats artístiques dels nens i nenes de l’escola.

Diada de Sant Jordi

Aquest curs hem celebrat Sant Jordi amb normalitat. S’ha repartit els premis pels millor dibuixos de L’auca de Sant Jordi i els texts millor elaborats. Esperem que us agradi!

5è Racó Artístic

En aquesta ocasió hem vist com l’Arnau i la Jana interpretaven unes cançons amb la turueta; la Jennifer, la Breilin i el Rayan de 1r ens mostraven una coregorafia que han inventat, igual que la Daniela, la Laura i l’Àngela de 2n. Com sempre, ens ho hem passat molt bé.

2a Assemblea de delegats

En aquesta segona assemblea els delegats han fet arribar les propostes per millorar el pati d’Infantil i les més valorades de cada classe pel pati de Primària. Les propostes més votades són el Ping-pong i jocs nous pintats a terra i millorar els actuals.

I-Radia Picassa

Com cada trimestre, entre les activitats de dinamització de la lectura que fem en la primera mitja hora de cada dia, hem realitzat un programa de ràdio. En el programa es fan entrevistes a alguns dels nens i nenes que han fet recomanacions de llibres. Els companys han decidit amb votacions qui volien que fos entrevistat en el programa. Han elaborat el guió, preparat i gravat el programa amb el Vicent, que també és el coordinador TAC del centre. Podeu escoltar el programa aquí:

 

4t Racó Artístic

En aquest 4t Racó Artístic han cantat l’Edurne de 5è B, la Júlia i l’Ariadna de 3r i han preparat un ball quatre nenes de 5è A, la Yanet, la Naiara, l’Hidaya i la Tània. Ens ha agradat molt, sou unes artistes!